Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

UltraEXPERT.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de peUltraEXPERT.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. UltraEXPERT.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

UltraEXPERT.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul UltraEXPERT.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul UltraEXPERT.ro, se pot dezabona direct din email.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe servere securizate, iar UltraEXPERT.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa ultraexpert_ro@yahoo.com.

Pentru orice informatie sau sprijin ne puteti contacta:

     Luni  - Sambata: 10.00 - 21.00 

    id messenger: ultraexpert_ro
    email: ultraexpert_ro@yahoo.com
    orange: 0740 046 535
             fax: 0358 814 686
 Skype Me™!www.UltraExpert.ro                    

Adresa: UltraExpert, Alba Iulia, Str. B.P. Hasdeu, nr.7, bl. C2, sc. B, ap.4 cod.510072

Bazat pe UltraEXPERT.ro © 2019